Visuele kwaliteitscontrole op het dak

Dankzij de SBS-bitumenlaag kan RESITRIX gelast worden met hete lucht, waardoor twee banen perfect aan elkaar gesmolten kunnen worden: de hechtlaag en bitumenlaag vormen een naad met 100% garantie op waterdichtheid. Van zodra bitumen uit de naad vloeit, is de naad altijd en blijvend dicht.

Door de zichtbare bitumen is tijdens werfbezoeken altijd een visuele kwaliteitscontrole mogelijk van de naden. Daarenboven is nu ook het nieuwe kwaliteitslabel zichtbaar aanwezig. Een extra kwaliteitsgarantie voor bouwheer en architect.


RESITRIX staat voor kwaliteit!

RESITRIX biedt een totaal gamma hoogwaardige afdichtingssystemen voor platte daken, eenvoudig te plaatsen, brandveilig en bovendien milieuvriendelijk.

Meer informatie over RESITRIX kan u terugvinden op www.resitrix.be


Certificaat van goede uitvoering na controle uitgevoerde werken

De kwaliteit van plaatsing speelt een zeer grote rol in de levensduur van uw dak. Daarom biedt VM Building Solutions extra ondersteuning en opleiding aan. Nadien worden uitgevoerde werken opgevolgd in functie van het Certificaat van goede uitvoering.

 

Om dergelijk certificaat te kunnen ontvangen, moet voldaan worden aan verschillende voorwaarden: de dakdekker heeft een VM Building Solutions RESITRIX-opleiding gevolgd, het kwaliteitslabel is op de gebruikte rollen aanwezig en de correcte plaatsingsinstructies werden gevolgd. 

 

controle
Nieuwe verpakking

Uw RESITRIX-rollen zijn gemarkeerd met het label « VM Building Solutions WARRANTY » of « I.R.S Btech warranty »?  U gebruikt dus de echte RESITRIX van VM Building Solutions nv. Beide verpakkingen zijn geldig, maak u dus geen zorgen.

RESITRIX heeft een doorlopende technische goedkeuring (ATG) in België sedert 24 november 1989 - ATG 1790.