Visuele kwaliteitscontrole op het dak

Dankzij de SBS-bitumenlaag kan RESITRIX gelast worden met hete lucht, waardoor twee banen perfect aan elkaar gesmolten kunnen worden: de hechtlaag en bitumenlaag vormen een naad met 100% garantie op waterdichtheid. Van zodra bitumen uit de naad vloeit, is de naad altijd en blijvend dicht.

Door de zichtbare bitumen is tijdens werfbezoeken altijd een visuele kwaliteitscontrole mogelijk van de naden. Daarenboven is nu ook het nieuwe kwaliteitslabel zichtbaar aanwezig. Een extra kwaliteitsgarantie voor bouwheer en architect.


RESITRIX staat voor kwaliteit!

RESITRIX biedt een totaal gamma hoogwaardige afdichtingssystemen voor platte daken, eenvoudig te plaatsen, brandveilig en bovendien milieuvriendelijk.

Meer informatie over RESITRIX kan u terugvinden op www.resitrix.be


Certificaat van goede uitvoering na controle uitgevoerde werken

De kwaliteit van plaatsing speelt een zeer grote rol in de levensduur van uw dak. Daarom biedt I.R.S-Btech extra ondersteuning en opleiding aan. Nadien worden uitgevoerde werken opgevolgd in functie van het Certificaat van goede uitvoering.

 

Om dergelijk certificaat te kunnen ontvangen, moet voldaan worden aan verschillende voorwaarden: de dakdekker heeft een RESITRIX-opleiding gevolgd, het kwaliteitslabel is op de gebruikte rollen aanwezig en de correcte plaatsingsinstructies werden gevolgd. 

 

controle
fvl1 fvl2

Frederik Van Lierde wint Ironman Hawai 2013

Frederik Van Lierde heeft zijn favorietenrol in de Ironman van Hawaï 2013 helemaal waargemaakt. Van Lierde was na het zwemmen en het fietsen vierde, maar in de afsluitende marathon was hij niet meer te houden. Van Lierde had een superdag. Hij liep naar de zege in de meest prestigieuze triatlon ter wereld.